Loft 55 white

De leukste schilderijen

Samenvatting Artikel

De-leukste-schilderijen-feature-image-01

Schilderijen zijn een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan je huis toe te voegen en je interieur op te fleuren. Of je nu op zoek bent naar kunst die past bij de stijl van je huis of die een statement maakt. Er zijn tal van leuke soorten schilderijen om uit te kiezen. Hieronder vind je enkele ideeën om je te inspireren bij het kiezen van schilderijen voor je huis.

Abstracte schilderijen

Abstracte schilderijen zijn een populaire keuze voor moderne interieurs en kunnen een ruimte echt tot leven brengen. Ze bestaan uit verschillende kleuren en vormen die op een unieke manier zijn gecombineerd. Abstracte kunst is zowel subtiel als uitgesproken, afhankelijk van de kleuren en patronen die worden gebruikt. Of je nu gaat voor een echte blikvanger of een kleinere accentmuur, een abstract schilderij is de perfecte finishing touch voor je interieur.

Portretten

Een portret schilderij is een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan je huis toe te voegen. Dit is bijvoorbeeld een waardevolle herinnering aan familie, vrienden of huisdieren. Kies voor traditionele portretten of moderne varianten die zijn gemaakt met verschillende technieken, zoals aquarel, olieverf of fotografie. Of je nu gaat voor een serie van kleine portretten of een groot schilderij dat de muur domineert, een portret is een prachtige toevoeging.

Portretten feature image 01

Landschappen

Landschap Schilderijen zijn een tijdloze klassieker en kunnen een vredige en serene sfeer aan je huis toevoegen. Van bergen en meren tot stranden en valleien, er zijn tal van landschappen die prachtig op canvas kunnen worden vastgelegd. Of je nu gaat voor realistische schilderijen of meer abstracte interpretaties van de natuur, een landschap geeft een rustgevend en inspirerend gevoel aan je muur.

Stadsgezichten

Stadsgezichten zijn een geweldige manier om de energie en het leven van de stad in huis te halen. Van de skyline van New York tot de grachten van Amsterdam, er zijn tal van steden die prachtig worden vastgelegd op canvas. Stadsgezichten variëren van realistische schilderijen tot meer abstracte interpretaties van de stad, afhankelijk van de stijl die je zoekt. Of je nu een klein schilderij boven de bank wilt hangen of een grote muurschildering wilt laten maken, een stadsgezicht is een super vet idee voor aan je muur.

Schilderij laten maken

Als er tussen deze bovenste opties niet iets voor jou tussen zit. Is het natuurlijk ook erg leuk om een schilderij te laten maken. Dit is dan helemaal naar jouw wens en smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schilderij van een dier zoals je huisdier of aan je favoriete plant, kleur of film. Je kan je fantasie de vrije loop laten. Dit is ook een erg leuk idee om aan iemand cadeau te doen. 

Zo zijn er genoeg leuke ideeën om je huis aan de hand van een schilderij op te fleuren! Of je nou kiest voor een persoonlijk schilderij of van een landschap, kies vooral iets dat bij jou past.

De beste tips voor houtbewerking

Wil je decoraties maken voor buiten of binnen van hout? En wil je dit het liefst zelf doen? In dit artikel lees je de beste tips die je helpen bij houtbewerking. Lees snel verder en ontdek meer.

Decoratie ideeën voor een stijlvolle sfeer

Een ontspannen en stijlvolle sfeer in huis draagt bij aan het gevoel van rust. In dit artikel lees je alles over hoe je dat creëert in je huis.

Decoraties om je interieur te transformeren

Je interieur heeft een grote invloed op je dagelijks leven. In dit artikel lees je alles over hoe jij je interieur transformeert. 

Creatieve ideeën om je huis op te vrolijken

Er zijn heel veel creatieve ideeën die je huis een frisse uitstraling geven. In dit artikel lees je alles over de leukste decoratie ideeën.  

De voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame oplossing voor het opwekken van elektriciteit.

Soorten schuren voor in de tuin

Ben je benieuwd welke soorten schuren je kunt plaatsen in je voor- of achtertuin? Je leest in dit artikel meer over schuren.