Loft 55 white

De leukste schilderijen

Samenvatting Artikel

De-leukste-schilderijen-feature-image-01

Schilderijen zijn een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan je huis toe te voegen en je interieur op te fleuren. Of je nu op zoek bent naar kunst die past bij de stijl van je huis of die een statement maakt. Er zijn tal van leuke soorten schilderijen om uit te kiezen. Hieronder vind je enkele ideeën om je te inspireren bij het kiezen van schilderijen voor je huis.

Abstracte schilderijen

Abstracte schilderijen zijn een populaire keuze voor moderne interieurs en kunnen een ruimte echt tot leven brengen. Ze bestaan uit verschillende kleuren en vormen die op een unieke manier zijn gecombineerd. Abstracte kunst is zowel subtiel als uitgesproken, afhankelijk van de kleuren en patronen die worden gebruikt. Of je nu gaat voor een echte blikvanger of een kleinere accentmuur, een abstract schilderij is de perfecte finishing touch voor je interieur.

Portretten

Een portret schilderij is een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan je huis toe te voegen. Dit is bijvoorbeeld een waardevolle herinnering aan familie, vrienden of huisdieren. Kies voor traditionele portretten of moderne varianten die zijn gemaakt met verschillende technieken, zoals aquarel, olieverf of fotografie. Of je nu gaat voor een serie van kleine portretten of een groot schilderij dat de muur domineert, een portret is een prachtige toevoeging.

Portretten feature image 01

Landschappen

Landschap Schilderijen zijn een tijdloze klassieker en kunnen een vredige en serene sfeer aan je huis toevoegen. Van bergen en meren tot stranden en valleien, er zijn tal van landschappen die prachtig op canvas kunnen worden vastgelegd. Of je nu gaat voor realistische schilderijen of meer abstracte interpretaties van de natuur, een landschap geeft een rustgevend en inspirerend gevoel aan je muur.

Stadsgezichten

Stadsgezichten zijn een geweldige manier om de energie en het leven van de stad in huis te halen. Van de skyline van New York tot de grachten van Amsterdam, er zijn tal van steden die prachtig worden vastgelegd op canvas. Stadsgezichten variëren van realistische schilderijen tot meer abstracte interpretaties van de stad, afhankelijk van de stijl die je zoekt. Of je nu een klein schilderij boven de bank wilt hangen of een grote muurschildering wilt laten maken, een stadsgezicht is een super vet idee voor aan je muur.

Schilderij laten maken

Als er tussen deze bovenste opties niet iets voor jou tussen zit. Is het natuurlijk ook erg leuk om een schilderij te laten maken. Dit is dan helemaal naar jouw wens en smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schilderij van een dier zoals je huisdier of aan je favoriete plant, kleur of film. Je kan je fantasie de vrije loop laten. Dit is ook een erg leuk idee om aan iemand cadeau te doen. 

Zo zijn er genoeg leuke ideeën om je huis aan de hand van een schilderij op te fleuren! Of je nou kiest voor een persoonlijk schilderij of van een landschap, kies vooral iets dat bij jou past.

Hoe ik mijn oude huis omtoverde tot een droompaleis

Overkapping van compact tot ruim

Een overkapping heeft verschillende functies. Wil je je fietsen en andere spullen opbergen? Of wil je een loungeplek maken? In dit artikel lees je alles over een compacte tot ruime overkapping.

Schutting ideeën voor elke tuin

Wil je een schutting plaatsen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? In dit artikel lees je meer over leuke ideeën voor een schutting, geschikt voor elke tuin.

5 manieren voor hout in de tuin

Wil je hout plaatsen in de tuin, maar weet je niet goed waar en hoe? Geen zorgen! In dit artikel lees je alles over manieren voor het gebruik van hout in je tuin.

De kunst van stucen van het plafond

Wil je een mooi plafond? Een glad mooi plafond maak je met stucwerk.

De beste tips voor houtbewerking

Wil je decoraties maken voor buiten of binnen van hout? En wil je dit het liefst zelf doen? In dit artikel lees je de beste tips die je helpen bij houtbewerking. Lees snel verder en ontdek meer.